Karriär

Välkommen till
Qvality

Vi är en nytänkande och en attraktiv arbetsgivare
Vi säkerställer intressanta och utvecklande uppdrag för våra anställda där de utvecklar sin kompetens med kunder och samarbetspartners. Vi värnar om balansen mellan arbete och privatliv, där flexibilitet och lyhördhet är centralt.
Vi är inkluderande och skapar möjligheter för vår personal att vara med och påverka så att verksamheten utvecklas i en positiv riktning, där sunda grundvärderingar är av högsta betydelse.

Värderingar & förmåner

Förmåner

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi vill få alla att trivas och känna sig välkomna som anställd hos oss. Förutom konkurrenskraftig ersättning som lön och tjänstepension finns andra viktiga aspekter för att vi ska må bra och trivas i vårt yrkesliv.

Jobba där det passar livspusslet bäst

Vi är en modern arbetsgivare som lyssnar till individens behov och önskemål om hur man vill jobba. Var man hittar fokus och presterar som bäst i kombination med övriga livet är individuellt och hanteras så.

Motion en rättighet

Friskvård - Bidrag upp till 5 000 kr/år. Vi uppmuntrar till fysisk aktivitet och 1 timmes träning på arbetstid i veckan.

Att röra på sig är viktigt för välmående och att orka prestera. Vi hittar på aktiviteter och puschar varandra framåt.

Gemenskap och aktiviteter

Vi arbetar hos kunder, från kontoret och hemifrån. Då är det viktigt att aktivt arbeta med frågor som bidrar till en känsla av gemenskap och att man känner sig inkluderad i ett sammanhang, detta vill vi värna om och hittar aktiviteter som bidrar till detta.

värderingar

En tillvaro i balans är produktivt, på och utanför jobb

Socialt välmående
För att vi ska må bra och värna om vårt sociala välmående krävs en god värdegrund och en trygg arbetsplats. Alla individer på vår arbetsplats deltar i att skapa Qvalitys värdegrund. För att uppmuntra och uppnå detta arbetar vi gemensamt med verksamhetsutveckling.

Tillit och inkludering
Eftersom vi också strävar efter att skapa en heterogen organisation där olikheter är vår styrka krävs också att vi välkomnar diskussion och förändring. Världen består av olika människor, när vi trots olikheter enas i en gemensam syn på samvaro skapas någonting riktigt bra.

Syn på hälsa
Kontorsarbete medför statisk belastning på kroppen vilket behöver hanteras med respekt. För att hålla oss friska och produktiva är det naturligt att vi även tränar och håller oss aktiva. Vi lirar till exempel padel, går promenader, tar en snabbturnering Beat Saber på TV-spelet, eller övrig aktivitet som får oss att varva ner från de dagliga utmaningarna. Hur tycker du en arbetsplats skall arbeta med återhämtning? Vi lyssnar gärna på dina synpunkter.