Kontakta oss

Qvality finns här för dig och din verksamhet, tveka inte att höra av dig så hjälper vårt trevliga team dig.

Vi hörs!

Qvality Team

Johan Hillstedt
Partner & Senior HSE Advisor
+46706-183683Johan.Hillstedt@qvality.se
Jakob Thynell
Partner & Senior Advisor
‭+46702-061879‬jakob.thynell@qvality.se
Martin Boye
Partner & Senior Advisor
+46707-902191martin.boye@qvality.se

adressuppgifter

Address

FAQ

Vår värdegrund

Vi prioriterar alltid människors säkerhet och välbefinnande först. Genom att erbjuda utbildning och konsulttjänster hjälper vi våra kunder att skapa en säker arbetsmiljö där människor kan trivas och utvecklas.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativ utbildning och rådgivning. Våra experter är branschledare som delar med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet med stort engagemang.  

Vi omfamnar framsteg inom teknik och förespråkar digitala verktyg för att hjälpa våra kunder att optimera sina processer, inlärning och öka sin konkurrenskraft.

Vi tror på att bidra till en hållbar framtid genom att främja ansvarsfullt och hållbart asset management samt uppmuntra till miljövänlig praxis i allt vi gör.

Varför Qvality

I vårt fantastiska team samlar vi en skara seriösa och erfarna rådgivare, konsulter och utbildare som utgör eliten inom sina respektive områden. Vår gemensamma erfarenhet och kompetens är en oslagbar tillgång som utmanar all konkurrens på marknaden.  

Vi har ett stort nätverk av ovärderliga kontakter som sträcker sig över de flesta branscher. Vårt nätverk har vi förtjänat genom alla våra insatser och den uppskattning vi fått.  

Vi är ständigt lyhörda för våra kunders behov och brinner av nyfikenhet, engagemang och motivation för att lära och utvecklas till de bästa versionerna av oss själva. Vi vägrar att slå oss till ro och känna oss nöjda. Att jobba med ständiga förbättringar är naturligt för Qvality.

Vårt engagemang

Vi strävar efter att vara en långsiktig partner för våra kunder genom att erbjuda kontinuerlig support och flexibla utbildningslösningar som är anpassade efter våra kunders specifika behov och önskemål. Teamet på Qvality är övertygade om att vårt arbete kommer att vara viktigt för att bidra till att skapa en säkrare, mer effektiv och digitaliserad arbetsmiljö där alla kan växa och utvecklas som individer och som en viktig del av sin organisation.

Vårt uppdrag

Vi förbinder oss att tillhandahålla förstklassig kompetens och praktiska lösningar som hjälper våra kunder att förbättra sin säkerhetskultur, optimera tillgångshantering och dra nytta av digitala innovationer för att möta framtidens utmaningar.

Qvalitys ambition är att vara en avgörande aktör för förbättringsarbete inom området av att utveckla och höja kvaliteten på utbildningsinsatser och få en hållbar implementering av rutiner, regler och ansvar på plats.

Qvality ska vara din självklara partner inom HSE relaterade frågor.

Vilken kund har behov av Qvality's tjänster?

Alla kunder med behov av att stärka och säkerställa sitt HSE arbete och digitala övergångsarbete. Men självklart även kunder med specifika behov och önskemål tillgodoses.

Arbetsmiljö tillsammans med hållbara digitala lösningar är relevant för alla som bedriver verksamhet och som har med människor att göra på ett eller annat sätt.