Om oss och vår
vision med Qvality AB

Vi har sedan tidigare identifierat värdet i att arbeta både med nyskapande och förvaltning av befintliga anläggningar och infrastruktur. Det är det vi gör i Driftklart och det är med den ambitionen vi går in med Qvality som ett IT-konsultföretag inom digitalisering.

Att förstå projekten och hur det sedan förvaltas, gör oss till ett bättre stöd för våra kunder oavsett vad vi jobbar med. Vi väljer att driva både Driftklart och Qvality som separata bolag då där är tydliga skillnader i kunder, arbetssätt och system. Vi kommer att ha tydliga synergier i uppdrag mellan bolagen och arbeta tätt tillsammans.


Visionen är att de system vi utvecklar ska användas till sin fulla potential. Där är många digitaliseringsprojekt i samhället, många bra idéer om hur vi optimerar, hanterar och presenterar data av olika slag. Vår vision är att vi ska vara unika i att maximera värdena genom att tydligt fokusera på användarna, deras behov och förmågor.

VI är i ett uppstartsskede i Qvality, men har via tidigare erfarenheter och arbeten ett stort nätverk bland kunder, branschkollegor och framtida kollegor. Vi ser att vi snabbt kommer att få en framträdande roll i branschen med fokus inom industri- och energibolag. Sen är vi lyhörda vara behoven finns och är en heltäckande leverantör.

Värderingar som gör skillnad
Vi på Qvality drivs av att göra verklig skillnad i verksamheter. Vi ska bidra till en bättre arbetsmiljö där allas behov blir beaktade och samtidigt öka företagens konkurrenskraft.

Vi är en nyfiken och entreprenörsdriven organisation, där vi lär oss mer och har roligt, då gör vi ett bättre jobb.