OM OSS

Vår dröm på Qvality omfattar en Academy för Safety, Asset Management och Digitalisering – framtidens nav för kompetensutveckling!  

Här skapar vi framtidens experter och ledare genom praktiskt inriktade kurser, seminarium och workshops. Vi rustar dig för en snabbt föränderlig värld där säkerhet, tillgångshantering och digitalisering är helt avgörande för en hållbar framtid.   

Våra experter inom HSE/Safety och digitalisering kommer att ge dig de senaste verktygen för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Vi presenterar och tillhandahåller även de verktygen som krävs för att hantera tillgångar på ett smart och ett hållbart sätt för att optimera verksamheter och minimera risker idag och framöver.  

Framtidens vinnare är de som behärskar den digitala transformationen och kompetenssäkrar sin organisation.

Qvality tror på tillgänglighet och därför samarbetar vi med organisationer och myndigheter för att erbjuda utbildningsmöjligheter för alla i samhället.   

Säkra din framtid – välj Qvality Academy för Safety, Asset Management och Digitalisering idag!

VD jorge torres

Behovet av att digitalisera och kompetenssäkra sin verksamhet är idag helt avgörande. Vi står i en tid där det är viktigare än någonsin om man vill säkra samhällsviktiga funktioner, tjänster och produkter på ett effektivt sätt, känslan är att det är bråttom!
...

Qvalitys VD Jorge Torres!
Jorge Torres
VD

VÅR vision

Qvality strävar vi efter att bli världsledande inom utbildning och rådgivning inom HSE som innefattar safety, asset management och digitalisering. Vår vision är att skapa en tryggare och mer hållbar värld genom att utbilda företag och organisationer i toppmoderna tekniker och metoder för att säkerställa optimal säkerhet, effektiv asset management och framgångsrik digitalisering.

+30
30 års erfarenhet inom Safety / HSE relaterade uppdrag i flertalet branscher.
+25K
Med 25 000 utbildningstimmar i digital och fysik miljö inom Safety - HSE
+20
20 års erfarenhet inom IT relaterade frågor med inom privat och offentlig sektor.
+25
25 års erfarenhet av systemutveckling och digital transformation inom bank och finans.

VÅRt uppdrag

Vi förbinder oss att tillhandahålla förstklassig kompetens och praktiska lösningar som hjälper våra kunder att förbättra deras säkerhetskultur, optimera tillgångshantering och dra nytta av digitala innovationer för att möta framtidens utmaningar. Qvality ska vara din självklara partner inom HSE relaterade frågor.

Vårt Team

Johan Hillstedt
Johan Hillstedt

Partner & Senior HSE Advisor

Johan.Hillstedt@qvality.se

+46706-183683

Jakob Thynell
Jakob Thynell

Partner & Senior Advisor

jakob.thynell@qvality.se

‭+46702-061879‬

Martin Boye
Martin Boye

Partner & Senior Advisor

martin.boye@qvality.se

+46707-902191

Kontakta oss

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att nå framgång!

Kontakt