Qvality flyttar in i nya lokaler

Qvality kan meddela att vi sedan årskiftet 22/23 flyttat in i nya fräscha lokaler på Hanögatan 2B. Här kommer vi under de närmaste åren kunna utveckla och växa med Qvality, det ser vi fram emot.

2
min read
August 7, 2023

Qvality har glädjen att meddela att vi officiellt har flyttat in i våra helt nya, helrenoverade lokaler på Hanögatan 2B. Detta betydelsefulla tillfälle markerar en avgörande tid i vår historia eftersom det ger oss mer utrymme och större faciliteter än någonsin tidigare. Detta avgörande steg innebär vårt åtagande att expandera och utvecklas med Qvality. Var med och forma framgång och bli en del av Qvality-revolutionen där vi lyfter HSE / Safety och IT tjänster.

Vårt nya läge ger oss stora möjligheter att utveckla företaget, vilket gör att vi kan erbjuda  utbildningar på plats inom HSE och ge en ännu bättre upplevelse för våra kunder. Med förbättrad kapacitet för kreativitet och samarbete kan vi fortsätta att ge exceptionell kundservice samtidigt som vi bygger varaktiga relationer med dem omkring oss. Vi är ivriga för att påbörja nästa kapitel i vår resa tillsammans och utforska den potential som ligger framför oss.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att nå framgång!

Kontakta oss

Aktuellt